Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Ben je op zoek naar de allerlekkerste verse zuivel?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Geniet van verse, natuurlijke en overheerlijke zuivelproducten. Zuivelproducten zijn ontzettend veelzijdig. Je kan je dag ermee beginnen en je dag ermee eindigen.

Kies je voor onze zuivel, dan kies je voor zuivelproducten die puur natuur zijn. Een goede dag begint met een goed ontbijt. Geniet ‘s ochtends van onze volle aardbei yoghurt. Houd je meer van sinaasappel, banaan of vanille? In het yoghurt assortiment vindt je verschillende frisse fruitsmaken. Beloon jezelf ‘s avonds met onze heerlijke vanille vla – het perfecte toetje om de dag mee af te sluiten.

Een uiteenlopend en verrassend assortiment aan duurzame zuivel.


Zuivelproducten zitten boordevol belangrijke bouwstenen voor je lichaam

Eertjeshoeve helpt je je dagelijks benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. In onze eerlijke zuivel zitten belangrijke voedingwaarden die je elke dag nodig hebt, zoals proteïne, calcium, vitamine B2 en B12. Het eten en drinken van verse zuivelproducten verlaagt het risico op gezondheidsklachten. Twee of drie porties melk of zuivel per dag helpen je aan je broodnodige voedingsstoffen te komen.

Hieronder vind je meer informatie over wat deze voedingsstoffen voor je lichaam doen:

  • Proteïnen, of eiwitten, zijn de bouwstenen voor je spieren. Je lichaam heeft dagelijks proteïne nodig om je spieren te vernieuwen. Sport je veel? Dan heb je profijt van extra proteïne inname.
  • Calcium is belangrijk voor het onderhouden van je botten en tanden.
  • Vitamine B2 en B12 maken energie vrij in je lichaam. De vitamines B2 en B12 maken rode bloedcellen aan, wat je energiestofwisseling op gang houdt.

Heerlijke producten van onze eigen melkkoeien

De bron van de lekkerste zuivelproducten is natuurlijk onze koeien. Niet alleen in India is de koe heilig - bij ons zijn ze dat ook. In onze melkveehouderij melken wij op dit moment 170 koeien die tot in de puntjes worden verzorgd. Dat is goed voor de koe én voor jou. We zetten als echte boeren alles op alles om onze koeien van het beste ruwvoer te voorzien, zodat jij geniet van de allerbeste zuivelproducten. We houden onze koeien gezond en productief door ze verse producten te voeden die rechtstreeks uit de natuur komen. Ook lopen ze zo veel mogelijk in de wei. Daarnaast worden onze koeien goed geobserveerd. Niet alleen door ons, maar ook door een dierenarts die iedere twee weken onze koeien grondig inspecteert. Bij ons staat het welzijn van de koeien op de eerste plaats. Want als de koeien lekker in hun vel zitten, leveren ze jou de allerbeste verse melk. Het welzijn van onze koeien proef je terug in onze zuivelproducten. Zuivelproducten van Eertjeshoeve zijn onbewerkt, romig, vers én lekker!

Eertjeshoeve, natuurlijk de beste

De (h)eerlijke verse zuivel van Eertjeshoeve gaan rechtstreeks van de boerderij naar jou. De melk wordt niet afgeroomd of gehomogeniseerd, zoals dat in de fabriek vaak wel wordt gedaan. Dit zorgt voor de echte authentieke smaak van verse zuivel die je in de winkel niet zult vinden. Eertjeshoeve biedt je een uiteenlopend en verrassend assortiment aan ambachtelijke producten. Daardoor hebben we iedereen wel iets van onze streekproducten te bieden!

Hierom kies je voor zuivelproducten van Eertjeshoeve:

  • Ruim assortiment met veel verschillende en overheerlijke smaken zuivel;
  • Onze zuivelproducten zijn ambachtelijk bereid op onze eigen boerderij;
  • Met verse zuivel krijg je een belangrijk deel van je dagelijks benodigde voedingsstoffen binnen;
  • Hoog kwalitatieve zuivelproducten, want het welzijn van koeien staat bij ons op nummer één. En dat proef je!

Kom naar onze boerderijwinkel of bestel direct online in onze webshop en start met genieten. Lokaal gemaakt met liefde voor de dieren én het product. Shop nu en ontdek het zelf!