Toont alle 4 resultaten

Het lekkerste varkensvlees kopen, rechtstreeks van de boer

Vers varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij en zonder bewerkingen. Dat is verantwoord vlees eten. Weten wat je eet is precies de reden waarom jij geen vlees van de supermarkt wil. De industrie produceert vlees dat volgespoten wordt met water en chemische toevoegingen om het volume en de houdbaarheid op te rekken. Varkens van De Voedselbuurt hebben een heerlijk leven gehad hier op de boerderij. Ze smaken daardoor vele malen beter. Echt, dat proef je!

Het vlees van varkens van De Voedselbuurt is:

  • Veel malser dan varkensvlees van de supermarkt;
  • Duurzamer geproduceerd hier op onze eigen boerderij;
  • Lokaal geslacht door slagers uit de regio;
  • Al het vlees van de Voedselbuurt is van slagerskwaliteit.

Varkensvlees kopen

Dieren van boeren van De Voedselbuurt hebben elke dag de beschikking over vers ruwvoer, naast natuurlijk vers water en droog mengvoer van regionale grondstoffen. We streven naar het zo minimaal mogelijk gebruik van antibiotica.

Varkensvlees uit de supermarkt is over het algemeen afkomstig van mannetjes. Het vlees van De Voedselbuurt komt enkel en alleen van vrouwtjes. De kans op berengeur is hierdoor uitgesloten.

Al het vlees wordt lokaal geslacht bij slagers in eigen regio. Op deze manier is het transport kort en wordt zoveel mogelijk stress voorkomen om smaak te behouden. Selecteer wat jij lekker vindt, reken online af en wij bezorgen het zelfs tot aan jouw voordeur. Makkelijker (én lekkerder) wordt het niet.

Varkensvlees is een waardevolle en onmisbare bron van eiwitten

In varkensvlees zit belangrijke vitaminen voor je lichaam, met name B1, B3, B6 en B12. Vitamine B12 zit van nature enkel in dierlijke producten. Een smakelijk stukje varkensvlees helpt je lichaam om rode bloedcellen aan te maken. Daardoor krijg je veel meer energie. Vitamine B helpt je infecties te voorkomen en is onmisbaar voor het behoud van een goede gezondheid. Door de dieren van het allerbeste voer te voorzien krijgen ze zelf ook meer hoogwaardige eiwitten binnen, wat resulteert in het lekkerste vlees direct van de boer!