Mals rundvlees kopen, rechtstreeks van de boer

Rundvlees dat niet alleen heerlijk smaakt, maar ook een fantastisch leven heeft gehad? Dat koop je rechtstreeks bij de boeren van De Voedselbuurt. Rundvlees van onze boeren is malser, sappiger en smaakvoller dan supermarktvlees. Rundvlees zonder industriële bewerkingen of toevoegingen? Dat bestel je eenvoudig en direct van de boer. Ervaar zelf het smaakverschil, echt je proeft het!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Rundvlees kopen

Bij De Voedselbuurt haal je rundvlees dat direct van de boer komt. De Voedselbuurt levert verantwoord rundvlees. Bij ons staat de gezondheid en het welzijn van onze dieren voorop. Onze koeien lopen maar liefst 120 dagen per jaar en minimaal 6 uren per dag vrij in de wei. Dag in, dag uit wordt erop toegezien dat ze het allerbeste voer krijgen. Onze koeien krijgen alle aandacht en verzorging die ze nodig hebben. Daardoor geniet jij van de lekkerste vleesproducten. Want hoe gezonder de dieren zijn, hoe beter de kwaliteit van het vlees is.

Rundvlees is een waardevolle en onmisbare bron van eiwitten

Vlees bevat van nature veel eiwitten. Eiwitten zijn essentiële stoffen van het functioneren van je lichaam. De vleesproducten van De Voedselbuurt bevatten kwalitatief hoogwaardige eiwitten die onmisbaar zijn voor je lichaam. Eiwitten geven je niet alleen de nodige energie om de dag door te komen, maar zorgen ook voor de opbouw en het herstel van je lichaamsweefsels. Eiwitten zijn belangrijk voor het behoud van sterke botten en sterke spieren. Dit geldt zowel voor de dieren als voor ons mensen. Daarom krijgen onze dieren alleen het allerbeste voer en doen we niet aan toevoegingen of bewerking van het vlees.