Home Over ons

Dierenwelzijn en voedselveiligheid staat bij ons voorop

De Voedselbuurt garandeert jou de beste kwaliteit. Gezonde dieren geven nu eenmaal het lekkerste vlees. Bij ons staat het welzijn van de dieren voorop. Dagelijks controleren we grondig de gezondheid van onze varkens en koeien. Wij zetten ons dag in, dag uit in om onze dieren te voorzien van hoogwaardig krachtvoer. De vleesproducten van De Voedselbuurt komt enkel en alleen van vrouwtjes. Dit proef je terug in ons malse, sappige en lekkere varkensvlees.

Ons vlees is (h)eerlijk én verantwoord. De Voedselbuurt produceert volgens IKB-normen, wat inhoudt dat er periodiek grondig gecontroleerd wordt op zaken als dierenwelzijn, diergezondheid, bedrijfshygiëne, voer en water. Al onze stallen zijn aangesloten op groene stroom. Daarnaast beperken we de uitstoot van fosfaat zo veel mogelijk.

Over De Voedselbuurt

De Voedselbuurt is een samenwerking tussen de varkenshouderijen van boer Wilco en de broers Patrick en Sjon en de zuivelboerderij van Mark en Dina. Door onze handen in één te slaan, zijn we in staat om op grotere schaal de lekkerste vleesproducten en zuivelproducten te leveren in jouw regio. Daardoor hoef je nooit lang op je bezorging te wachten. Beter nog: je hoeft er niet eens de deur voor uit. Wij bezorgen jouw vleespakketten gewoon rechtstreeks bij jou aan de deur.